Boek een gratis consult!

Archieven

Testimonial: Ok! Kombucha

Opdrachtgever: Ok! Kombucha 

Opdracht: Begeleiding en helpen met het maken van strategische keuzes, vergroten van productiecapaciteit en omzet vergroten

Lees meer…

21/01/2021

Krantenartikel Bernard Verkaaik

Een interview met Bernard Verkaaik (The Greater Goods Canada) “Good food for the Greater Good”. Bernard Verkaaik is hoping to inject some variety onto grocery store shelves while also helping small-batch food producers make it big.

Lees meer…

07/01/2021

Podcast voor food-startups!

Luister naar de Podcast van Bernard Verkaaik (The Greater Goods Canada) over de waarde van brokers, distributeurs en een goede adviseur voor food-startups! Klik op het artikel om de podcast te kunnen beluisteren.

Lees meer…

07/01/2021

6 tips voor een succesvolle lancering

Het lanceren van een nieuw product is een uitdaging omdat de voedingsindustrie zo competitief is. Een succesvolle introductie vereist dat jouw product net iets anders gepositioneerd is dan dat van jouw concurrenten op een manier die mensen opmerken en waarderen. Het kost vaak veel tijd, je hebt het juiste team nodig en wellicht een food business consultant om een lancering van de grond te krijgen.

Lees meer…

07/01/2021

Waarom is categoriemanagement belangrijk?

Wanneer je als nieuwkomer in een bepaalde markt met jouw producten op de schappen van een retailer wilt komen, dan is het noodzakelijk om je vooraf goed te verdiepen in jouw waarde voor de betreffende retailer. Ga op de stoel van de retailer zitten en stel je dan vooraf de volgende vragen:

Lees meer…

07/01/2021

Waarom is een interne en externe analyse jaarlijks nodig?

Veel bedrijven kijken naar de directe concurrenten bij het maken van strategische keuzes. Dus vooral naar spelers binnen de eigen categorie. Soms wordt er vergeten om breder te kijken naar welke externe factoren en maatschappelijke bewegingen invloed kunnen hebben op hun business.
Lees meer…

07/01/2021

Hoe een externe adviseur je kan helpen met je verpakking

Wanneer je voedingsmiddelen verkoopt, is de verpakking één van de meest effectieve manieren om de verkoop te stimuleren. Hoewel smaak een belangrijk element is van succesvolle producten, kan de verpakking een grote invloed hebben op het al dan niet aantrekken van klanten. Verpakkingen moeten klanten verleiden, dus is het belangrijk om het ontwerp een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van je product te maken.
Lees meer…

07/01/2021