Boek een gratis consult!

Testimonial: Ok! Kombucha

Gepubliceerd op 21/01/2021 in Coaching + Testimonials

Opdrachtgever: Ok! Kombucha 

Opdracht: Begeleiding en helpen met het maken van strategische keuzes, vergroten van productiecapaciteit en omzet vergroten

Situatie
OK! Kombucha is een start-up in Canada. The Greater Goods heeft dit bedrijf vrijwillig ondersteund als mentor voor Futurpreneur Canada, een nationale non-profitorganisatie die middelen en support biedt aan jonge ondernemers. OK! Kombucha produceert frisdranken op basis van kombucha voor consumenten die niet van de specifieke, gefermenteerde smaak van kombucha houden, maar de gezondheidsvoordelen wel waarderen. 

Strategische keuzes
Erik en Safa (eigenaars) hebben groeiambities en hadden externe hulp nodig bij het bepalen van de juiste groeistrategie. Wekelijks is er overleg en spreken we de mogelijke groeiscenario’s in detail door en analyseren we de cijfers. 

Productiecapaciteit
Ok! Kombucha heeft een eigen productielocatie met beperkte capaciteit. Om de productie op te kunnen schalen heeft The Greater Goods de ondernemers in contact gebracht met een bedrijf dat co-produceert.  Daarmee wordt de productiecapaciteit vergroot en worden de kosten verlaagd. Tevens worden tussen beide bedrijven gezamenlijke commerciële activiteiten ontwikkeld, waardoor de samenwerking optimaal rendement oplevert voor beide partijen. 

Omzet vergroten
Om op de korte en lange termijn verkoop te realiseren hebben wij ze in contact gebracht met foodbrokers uit ons netwerk die passen bij de groeiambities van Ok! Kombucha. Met deze foodbrokers hebben we afspraken gemaakt over verkoopkanalen en de te realiseren omzetten. 

Terug