Boek een gratis consult!

Een aantal van onze klanten

Wild Tea Kombucha

In een kleine brouwerij in Alberta produceert het bedrijf kombucha thee. Wild Tea Kombucha heeft een uitgebreid assortiment van hippe, smaakvolle kombucha dranken met en zonder alcohol op de markt gebracht. 

https://www.wildteakombucha.com

Kinnikinnick

Kinnikinnick is een Canadese producent van free-from bakkerijproducten, met producten voor alle eetmomenten van de dag. Het bedrijf levert aan de grootste retailers in Canada en de VS. 

https://www.kinnikinnick.com

Snappy Grains

Snappy Grains, een start-up uit Canada heeft een speciaal procedé ontwikkeld voor het snelkoken van gerst, waarmee het de kooktijd van uren terug heeft gebracht naar 10 minuten. Producten zijn te vinden in Canada en de VS.

https://snappygrains.ca

Paradise Mountain

De koffie van Paradise Mountain is volgens het bedrijf de meest duurzame koffie ter wereld. In alle aspecten van het bedrijf zijn de meest duurzame keuzes voor mens en planeet gemaakt. 

https://www.paradisemountaincoffee.com

Crofters Organic

Crofter’s is producent van organische fruitspreads en produceert zowel onder eigen merk als private label. Croferts levert in Canada en de VS, waar het bedrijf marktleider is.

https://croftersorganic.com

Walcan Seafood

Walcan Seafood is een visverwerkend bedrijf, gevestigd op Quadra Island aan de westkust van Canada. Het levert verse en diepgevroren visproducten van de hoogste kwaliteit. De productspecialiteiten zij o.a. wilde zalm, zalmeitjes, garnalen en op traditionele wijze gerookte zalm.  

https://walcan.com

Liva Foods

Deze start-up heeft onder de merknaam Liva een nieuw product ontwikkeld, te weten dadelsuiker. Deze gezondere zoetstof wordt bij de grotere retailers in Canada verkocht en het bedrijf exporteert inmiddels naar Europa, Taiwan en Japan.

https://livafoods.com

Home Bake Bread

Home Bake Bread is producent van het merk Délifrance. Het produceert afbakbroden voor thuisgebruik en levert in Europa o.a. aan grote supermarktketens. 

https://homebake.nl

Al Safa

Al Safa biedt een zeer uitgebreid assortiment van  halal diepvries gemaksvoeding. De producten zijn te vinden bij de grote retailers in Canada en in de VS. 

https://alsafahalal.com

Handelsreis Durham

De Durham regio heeft als doel om het gebied economisch en agrarisch verder te ontwikkelingen. Deelnemers aan de drie-daagse handelsreis hebben verschillende innoverende bedrijven bezocht.

https://www.durham.ca

Core & Rind

Deze Amerikaanse start-up heeft een plantaardige saus van cashewnoten ontwikkeld in 3 verschillende smaken. De producten zijn vrij van additieven en zuivel.  Het bedrijf levert aan de VS en Canada.

https://coreandrind.com

Peetz

Peetz heeft een gezond meel ontwikkeld genaamd S.M.A.R.T. dat overal voor gebruikt kan worden. Het meel bestaat uit sorghum, gierst, pijlwortel, bruine rijst en tapioca. Het bedrijf levert aan Canada en de VS.

https://enjoypeetz.ca

Luisella

Luisella produceert allergeen-vrije chocolade spreads in verschillende smaken op plantaardige basis. Producten zijn te vinden bij verschillende retailers in Canada.

https://luisella.com

The Wandering Lotus

Wandering Lotus is een merk voor gezonde snacks en gezonde kruidenexlixers  op basis van Indiase smaken. Het bedrijf verkoop wereldwijd via online.

https://thewanderinglotus.ca