Boek een gratis consult!

Waar succes wordt gedeeld

Over ons

Het is onze passie om jou als ondernemer te helpen Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij professionals in de voedingsindustrie. Onze kennis en ons netwerk willen wij graag met je delen zodat jij het beste uit jouw ambities en bedrijf kunt halen, want jouw succes is onze missie.

Wij hebben kantoren in Europa en Canada en werken nauw samen met partners in meerdere landen. Samen zijn we thuis in het hele proces en als we jouw specifieke vraag niet direct kunnen beantwoorden, dan is er altijd iemand in ons netwerk die dat wel kan.

Omdat we thuis zijn in het hele proces van idee tot aan verkoop en export, kunnen wij jou helpen om jouw ideeën te realiseren, jouw proces te optimaliseren waarmee jij jouw ambities kunt waarmaken.

Meet the team

mariette@thegreatergoods.nl

Mariëtte heeft de opleiding Master in Food Management gedaan en werkt bijna haar hele werkzame leven in food. Zij heeft commerciële functies gehad bij verschillende fabrikanten en zij weet als geen ander wat het is om een nieuw product op de schappen van een supermarkt te krijgen.

bernard@thegreatergoods.ca

De Nederlander Bernard is in 2001 geëmigreerd naar Canada. Hij en zijn team helpen start-ups en kleine bedrijven met het succesvol naar de Noord-Amerikaanse markt brengen van hun producten. Daarbij helpt hij met de branding, positionering,  procesoptimalisatie en het verhogen van de winstgevendheid.

jaap@thegreatergoods.nl

Jaap is ondernemer in hart en nieren, hij heeft een lange tijd bij DHL gewerkt in managementposities in binnen- en buitenland en is in 2001 begonnen als zelfstandig ondernemer. Export, logistiek en procesmanagement zijn zijn belangrijkste expertises. Jaap heeft een breed netwerk binnen Europa en Canada.